The Old Woodyard

The Old Woodyard

Thomas and Sally Beevor gave a simple brief to Neil Winder of StudioMGM Architects. They wanted a new house to retire to.
It needed to have a downstairs master bedroom, should accommodate their interests and most importantly must use as much timber as possible from the estate sawmill.

Thomas and Sally Beevor gave a simple brief to Neil Winder of StudioMGM Architects. They wanted a new house to retire to. It needed to have a downstairs master bedroom, should accommodate their interests and most importantly must use as much timber as possible from the estate sawmill. Neil has designed them a traditionally styled eco-cottage that is constructed from and clad in timber. The design mixes the old and the new creating a home that is beautiful and sympathetic to its surroundings.

More case studies

In 2015, the architectural practice Squire and Partners purchased a dilapidated three storey department store in the centre of Brixton.

In 2019 an explosion of colour appeared on the sedate lawn of Dulwich Picture Gallery. It was the Colour Palace, a timber pavilion painted in exuberant geometric patterns and stripes in a kaleidoscope of zinging neon colours.